031.805.37.91
0788.734.832
Pesticide » Erbicide 

Erbicid pentru porumb Mistral 4SC 1 l

Pret 0,00 Lei
 031.805.37.91 / 0788.734.832
 
 
Erbicid pentru porumb Mistral 4SC 1 l

STOC ZEROMistral 4 SC este erbicidul sistemic consacrat în combaterea infestărilor cu buruieni monocotiledonate din sămânță și rizomi din cultura de porumb. Erbicidul este preluat preponderent prin frunze și translocat către zonele de creștere ale buruienilor.

Mistral 4 SC conține un adjuvant care îi conferă o bună absorbție și rezistență la spălare. Utilizat conform recomandărilor, Mistral 4 SC poate fi aplicat în deplină siguranță până la stadiul de 8 frunze ale culturii de porumb.

Mod de folosire:
1. costrei (Sorghum halepense) din rizomi in doza de 1-1,5 l/ha (în funcție de gradul de infestare) postemergent, când costreiul are între 15-20 cm înălțime;
2. costrei din rizomi (Sorghum halepense), tratament secvenţial in doza de:
a) 0,75l/ha - primul tratament postemergent precoce cand porumbul are 3-4 frunze iar costreiul este sub 15 cm.
b) 0,5 l/ha al doilea tratament in doza de la reinfestare după 2-3 săptămâni
3. buruieni monocotiledonate anuale (Setaria, Echinochloa, Sorghum din sămânţă) in doza de 0,8 l/ha postemergent,cand porumbul are 4-6 frunze iar buruienile monocotiledonate anuale 2-4 frunze, înainte de înfrățire.

Efectul de combatere se reduce când tratamentul se execută pe timp răcoros şi uscat sau când buruienile s-au adaptat la asemenea condiţii de stress. De asemenea atunci când cultura de porumb este firavă sau în condiţii de stress.
Nu se aplică MISTRAL 4 SC la porumbul care a fost tratat cu insecticide organofosforice, cu acţiune foliară sau sol, sau în cazul tratării culturii cu erbicide pe bază de bentazon.

MISTRAL 4 SC este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite în mod current în România pentru cultura porumbului. Se poate aplica şi în combinaţie cu erbicidul Callisto.

TIMP DE PAUZA!
După aplicarea ultimului tratament şi până la recoltare trebuie să treacă minim 30 de zile.
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008-2013 Sanplant. Toate drepturile rezervate
TopBIZ - afaceri de top!